(ВІДЕО) Нова ганьба Волочкової: п’яна балерина мало не впала з яхти

У своєму особистому блозі колись затребувана балерина поділилася відео з прогулянки на яхті по Волзі.

Десять років тому Анастасія Волочкова була справжньою зіркою балету. Її запрошували танцювати на світових сценах, вона була примою Великого театру і прикрашала обкладинки десятків глянцевих видань. Відомі бренди ставали в чергу, щоб запропонувати Волочковій стати обличчям їхнії рекламних кампаній.

Однак з часом танцівниця позбулася всього цього, і для багатьох досі залишається загадкою — в який момент і чому Анастасія ступила не на ту стежку.

Її звільнили з ганьбою з Великого театру, а потім і зовсім перестали запрошувати виконувати соло в будь-яких постановках. Подейкують, що Волочкова прогулювала всі репетиції і стала все частіше проводити час на вечірках і світських тусовках. При цьому вона захопилася алкоголем, про що розповіла її колишня подруга, телеведуча Дана Борисова.

Зараз Анастасія перетворилася з об’єкта зітхання в об’єкт для сміху і приколів, особливо громадськість дивується купальним нарядам балерини, які вона купує явно на кілька розмірів менше. При цьому постійно фотографується в них, роблячи шпагат.

Фото с личного блога Анастасии Волочковой
Фото з особистого блога Анастасії Волочкової

Один з відеороликів Волочкової викликав у користувачів неоднозначні враження. Балерина вирушила на прогулянку Волгою і встигла помилуватися пейзажами Астрахані. При цьому вона зазначила, що це була “морська прогулянка”, що вже викликало ряд глузувань від коментаторів.

Крім того, Анастасія стояла на борту своєї яхти, тримаючись за тонкі канати. На ролику видно, що погода була досить вітряною, тому підписники злякалися, що балерина могла опинитися у воді. Однак, все закінчилося добре. До слова, Волочкова зараз приховала можливість коментувати її публікації.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.