Лобода в бікіні: звідки така фігура? Співачка показала фото з райського курорту

Світлана Лобода - одна з тих зірок, хто не соромиться показати себе в пікантних нарядах, адже активно стежить за своєю фігурою.

Тому шанувальники Лободи нерідко задовольняються її відвертими знімками з соціальної мережі. Цього разу вона не тільки показала стрункі ноги і апетитні стегна, а й змусила пускати слину на соковиті сідниці. Причиною нового обговорення стали знімки в бікіні, зроблені на райському курорті.

Лобода позує в бикині: фотограф пускає слину

Лобода позує в бікіні
Лобода позує в бікіні

Свєта Лобода – знаменита українська поп-виконавиця. Останні кілька років вона живе на дві країни – активно розвиває свою діяльність як в Україні, так і в Росії. Її нерідко можна помітити на популярних світових курортах, адже виконавиця чимало заробляє для того, щоб дозволити собі жити красиво.

Не дивлячись на щільний графік і виховання маленької дитини, Світлана ще й встигає стежити за собою. Відмінний приклад цього – її тонка талія і струнка фігура, яка не зіпсувалася навіть після пологів.

Зараз артистка опублікувала фото, де вона в чорному міні-бікіні показує всю свою красу на фоні блакитної водички. Очевидно, кадр був зроблений на одному з островів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.