(ВІДЕО) Таюне співає і плаче: зворушлива пісня “Солодкі сльози”, від якої мурашки по шкірі

Таюне відома як бек-вокалістка Олега Винника. Однак, вона має безліч гарних пісень у своєму репертуарі, який розкривають весь її вокальний діапазон.

Таїсія Сватко, більш відома під псевдонімом Таюне, прославилися серед українських слухачів і меломанів як бек-вокалістка Олега Винника. Як з’ясувалося пізніше, Таюне є не тільки вірною і незамінною колегою артиста по сцені, а й його вірною дружиною і матір’ю його сина.

Олег і Таїсія разом вже багато років — вони зіграли весілля ще за часів студентських років, коли вчилися в Канівському музичному училищі. Пізніше подружжя поїхало працювати до Німеччини. І тільки після повернення з далекої країни вони стали відомі на всю Україну.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

Зараз Таюне почала розкриватися не тільки як бек-вокалістка коханого чоловіка, але і як сольна виконавиця. Варто зазначити, що голос і тембр співачки дійсно унікальний і вартий окремої уваги.

На концерті “Українська пісня 2020” Таїсія виконала зворушливу і ліричну пісню про сильні почуття “Солодкі сльози”. У залі її підтримував коханий чоловік Олег Винник, який пильно стежив і захоплювався красунею-дружиною.

Сама ж Таюне нікого не залишила байдужим своєю щирістю і співом:

  • “Моя ти зірочка, розумничка, дуже красиво співаєш”;
  • “Мурашки по шкірі …. Це так рідко буває! Який голос!”;
  • “Таюне просто краса, молодець і успіху так тримати”, — написали користувачі мережі під відео з піснею.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.