Суддя “Танців з зірками” побив дружину і адвоката через поділ майна: всі троє в лікарні

Зразковий сім'янин Максим Кожевников потрапив в центр скандалу - побив свою дружину і правозахисника. Тепер йому світить кримінальне покарання.

Максим Кожевников відомий не тільки як багаторазовий чемпіон світових змагань з танців, а й як член журі в російській версії шоу “Танці з зірками”. Стало відомо, що він накинувся і жорстоко побив свою дружину Анастасію Кожевникову і її адвоката. За попередньою версією, причиною такого звірячого вчинку став розділ майна при шлюборозлучному процесі.

Всі троє тепер в лікарні

Максим Кожевников і Анастасія Григор'єва
Максим Кожевников і Анастасія Григор’єва

Як повідомляють кореспонденти і інсайдерські джерела телеграм-каналу Mash, Анастасія разом зі своїм адвокатом прийшли додому до Максима для врегулювання питань щодо розмежування майна.

Поки немає інформації про те, що стало причиною сварки і побоїв, проте вже відомо – Максиму однозначно доведеться нести за це відповідальність, можливо він навіть сяде в тюрму. Фанати припускають, що Кожевников просто не зміг стримати гнів через сильний стрес.

Додамо, що для танцюриста це вже друге розлучення. Його перша дружина Юля 20 років тому полетіла в Америку, і вони тихо розійшлися. А ось друга дружина Настя подарувала Кожевникову дитину, і вони давно були разом. Преса і шанувальники поки не знають що саме сподвигло пару розійтися. Однак після цього інциденту є ймовірність того, що Максим регулярно бив Настю.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.