Зірки, які приховують, що знімалися у фільмах для дорослих (ФОТО)

Ви точно знали про своїх кумирів не все! Знаменитості, які взяли участь у фільмах 18+ в звичайному житті скромні, тому ви навіть не підозрювали.

Найцікавіше те, що потім цим особистостям доводилося витрачати чималі суми, щоб приватні детективи очистили їх минуле і репутацію. Йтиметься навіть про Голлівудських зірок. Заінтриговані? Ми зробили підбірку зірок, які знімалися в занадто пікантних сценах і фільмах.

Демі Мур

Демі Мур
Демі Мур

Вона відзначилася роллю у фільмі “Стриптиз”. І зняла з себе одяг Демі Мур без докорів сумління, адже на момент зйомок фільму досвід вже був. Однак коли вона стала популярною і відомою, її “темне” минуле не давало спокою, викликало сором і обговорення. Щоб забути про це, актриса навіть зробила пластичні операції.

Джилліан Андерсон

Джилліан Андерсон
Джилліан Андерсон

Відома як агент Скайлі, Джилліан Андерсон не тікає від свого минулого, і навіть не приховує його. Вона знімалася в “таких” фільмах ще до того, як отримала всесвітню славу. Єдине, де вона обманює своїх фанатів, так це в тому, що зйомка в відвертих фільмах була всього один раз. А насправді у неї там хороше портфоліо.

Арнольд Шварцнеггер

Арнольд Шварцнеггер
Арнольд Шварцнеггер

Відомий усім “Термінатор” теж колись пробував себе в серіалі з “полуничкою”. Не дивно, адже завдяки накачаному красивому тілу ним і зацікавилися багато продюсерських компаній і режисерів.

Помилки молодості Арні усував вже будучи знаменитим на весь світ – наймав приватних агентів і детективів.

Джекі Чан

Джекі Чан
Джекі Чан

Багато фанатів не вірять, що на його рахунку є такі кінострічки, проте це чиста правда. Без бійок, але з особливими пікантними трюками він знімався в картині 1975 “Всі в родині”. Як пізніше виправдовувався актор: «Мені було 20 років. Я повинен був зробити все, щоб заробити на життя ».

Камерон Діас

 "Камерон

Камерон також засвітилася в кінострічці без цензури. Однак вона роздяглася не в повному обсязі, а знімалася в такому собі лайтовому жанрі – де всі в купальниках або красивій спідній білизні.

Схожі статті

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.