Аллі Мазур присвоїли орден княгині Ольги II ступеню: українська телеведуча новин прокоментувала державну нагороду

Для Алли Мазур це другий орден, а загалом п'ятнадцята нагорода.

Українській телеведучій Аллі Мазур вдруге присвоїли орден княгині Ольги II ступеню, – про це повідомляється на офіційність сторінці 1+1 в Інстаграм.

«Я сприймаю це як відзнаку для всієї Телевізійної служби новин. Команди професійних, відповідальних, патріотично налаштованих людей. Які люблять свою країну, вболівають за її успіх. І щодня працюють для того, щоб Україна була сильною, справді незалежною. І жила з почуттям власної гідності», – прокоментувала нагороду Алла Мазур.

Загалом в арсеналі Алли Мазур 15 нагород.

«Поздравляю! Желаю здоровья, благополучия и новых успехов!», «Гарна, добра, розумна, неперевершена ведуча!!! Здоров’я, щастя, творчої наснаги Вам на довгі роки», «Дякую вам, побільше б таких людей в Україні», «Алла заслуговує на таку нагороду. Бажаю їй здоров’я і щастя», – привітали журналістку у коментарях.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.