Анастасія Заворотнюк останні новини: актриса виписалася з лікарні і продовжує лікування в колі сім’ї

Актриса Анастасія Заворотнюк повернулася додому після тривалого лікування в медичних установах і продовжує відновлюватися вдома. Що відомо про стан артистки — читайте далі.

Зірка “Моєї прекрасної няні” Анастасія Заворотнюк повернулася додому після тривалого лікування. Як повідомили друзі і лікарі актриси, вона повільно йде на поправку і не потребує цілодобового спостереження лікарів, тому Заворотнюк дозволили повернутися додому для відновлення.

Нагадаємо, що в жовтні 2019 року близьке оточення артистки повідомило, що їй поставили діагноз пухлина головного мозку. Через рік після декількох курсів лікування Анастасія повернулася додому. Зараз актриса перебуває поруч з чоловіком, фігуристом Петром Чернишовим, вдома на самоізоляції.

Анастасия Заовротнюк и Петр Чернышев
Анастасія Заовротнюк і Петро Чернишов

Як повідомили лікарі Заворотнюк, їй допомогли протипухлинні таблетки, які виробляють в одному з університетів Америки. Даний препарат блокує ріст ракових клітин за принципом роботи хімічної і гормональної терапії.

На даному етапі Анастасія проходить курс підтримуючого лікування — її організм дуже ослаблений, а сама актриса виглядає блідою. Від найбільш примітивної інфекції Заворотнюк може постраждати.

За словами близького оточення актриси, зовні вона змінилася — з’явилися набряки навколо очей, шкіра стала блідою. Під час хіміотерапії зірка “Моєї прекрасної няні” втратила волосся, проте воно вже практично відросло. Зараз актриса уникає різних фізичних навантажень, вона читає книги і відпочиває. Лікарі повідомляють, що у неї великі шанси на одужання і повернення до звичного життя.

Чоловік Заворотнюк Петро поділився, що Анастасія ясно мислить і багато спілкується з ним і донькою. Вона також здорово схудла після того, як перестала приймати гормони. В цілому, актриса в гарному настрої, але відмовляється дивитися телевізор — не хоче нервувати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.