Макс Барських потрапив у Forbes

Як молодому співако з України вдалося потрапити в журнал Forbes, читайте в нашому матеріалі.

Популярний український виконавець Макс Барських потрапив на сторінки американської версії популярного журналу Forbes. Про це він розповів в інтерв’ю спецвипуску PLAYBOY.

«Я є в Forbes, щоправда американському … І я там не завдяки своїм мільйонам», – зізнався Барських.

Річ у тім, що в 2018 році під час першого світового туру оглядач Forbes US відвідав концерт Макса Барських в Сан-Франциско. Співак виступив в легендарному клубі DNA Lounge. Після цього журнал дав Максу статус музичного посла України в світі.

На цей жарт під час інтерв’ю Макса наштовхнула розмова про матеріальні блага. Він заявив, що гроші – не головна мета в його житті.

“Дуже часто за мільйон можна купити річ, еквівалентну цій сумі, а іноді ти можеш зробити щасливішим трохи більше людей, ніж самого себе. Саме в цьому-то і криється основна цінність заповітної суми, про яку мріють з самого дитинства”, – поділився співак.

ЧИТАЙ ТАКОЖЗеленський публічно принизив жінок

Нагадаємо, в СРСР випускали трикутні пляшки: що там було?

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Одна хвилина.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.