«Танці з зірками»: організатори назвали ім’я третього судді

Легенда повертається! Правда, не на танцпол, а в суддівське крісло – Григорій Чапкіс буде оцінювати таланти в новому сезоні шоу «Танці з зірками».

Ім’я третього судді танцювального проекту стало відомо в одному з останніх випусків «Сніданок 1+1».

Григорій Миколайович – найдосвідченіший експерт. Свій танцювальний шлях він почав аж в 1945 році! Талант йому дозволив навіть виступати закордоном в той час, коли прості українці навіть мріяти не могли, що колись впаде залізна завіса.

У цьому році він відсвяткував уже свій 90 день народження. Але вік – всього цифра для народного артиста України. Нагадаємо, що вперше оцінювати таланти на шоу «Танцях» Григорій Чапкіс почав ще в 2006 році, але з часом поміняв суддівське крісло проекту на керівництво власної школою танців.

Григорий Чапкис
Григорій Чапкіс

Цікаво, що Григорій Миколайович має найпочесніший вік не тільки серед українських суддів танцювального шоу, але і серед іноземних колег аналогічних проектів.

Легендарний танцюрист вірить, що цей сезон стане одним з найяскравіших, адже глядачів чекають нові талановиті артисти, а так само добре знайомі зірки.

Григорій Миколайович навіть записав відеозвернення до всіх любителів проекту, де в затишній атмосфері сміливо заявляє: «Я гарантую: цей сезон буде краще!», А шоу називає справжнім святом.

Вибирати найкращого танцюриста серед українських зірок будуть так само Влад Яма та Катерина Кухар, відома своїми колючими коментарями.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.