(ВІДЕО) Могилевська випустила довгоочікуваний кліп на пісню “Білий літак”

Цією радісною новиною співачка поділилася з шанувальниками в Інстаграмі.

Пісня “Білий літак ” дуже значуща для продюсера і виконавиці Наталки Могилевської. Як вона сама заявляла раніше, це маніфест для жінок, який покликаний підтримати, показати шлях, нагадати жінкам про те, що вони прекрасні.

Білий літак, давай, лети, пілот!

Про прем’єру співачка оповістила користувачів в соціальній мережі Інстаграм, і опублікувала відео – деякі кадри з кліпу.

Варто відзначити, що заради зйомок цього кліпу українська співачка Наталія Могилевська кардинально змінила образ – підстриглася і перефарбувалася в блондинку. Як вона сама заявляла раніше – це не випадковість. В її житті почалася біла смуга – Білий літак, біле волосся, біла смуга в творчості і особистому житті. Саме тому шанувальники стали підозрювати, що їх кумирка приховує нову любов.

Також додамо, що попередньо публікація кліпу повинна була відбутися ще 14 липня, однак з невідомих технічних неполадок вчасно оприлюднити його не вдалося. Могилевська попередила про це фанатів, і пообіцяла, що вони зможуть насолодитися її творчістю не пізніше ранку четверга.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".