Харламов представив нову пасію: проміняв Асмус на гігантський бюст

Не встигли фанати отямитися від розлучення Харламова і Асмус, як Гарік тут же взяв роль завидного холостяка, і став шукати собі коханку.

Засоби масової інформації і блогери так пильно стежили за Харламовим, що навіть вистежили його вночі поруч з нічним клубом. Гарік вирішив не ховатися, адже “від вас все одно нічого не приховаєш “, і в іронічній формі поділився з прихильниками фото своєї “коханої “.

Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!

У своєму Інстаграм-блозі Гарік Харламов опублікував скріншот новини, де мова йде про нову дівчину гумориста з “гігантської грудьми”. Чутки ходили про те, що комік зустрічається з відомою жінкою з досить немаленьким декольте. Сам Гарік прокоментував ці чутки так: «Гаразд … Розкрили … Що вже там … Знайомтеся … Моя нова пасія, Гіга Бюстовна Грудініна!».

І опублікував відповідне фото.

Харламов поділився фото нової дівчини
Харламов поділився фото нової дівчини

Відзначимо, що йому приписують роман з Яною Кошкіною, проте поки ця інформація не підтверджена. Днями журналісти повідомили, що гуморист і тепер уже холостяк Харламов влаштував вечірку з нагоди закінчення зйомок одного з проектів в караоке-клубі на вулиці Новий Арбат в центрі Москви. Там він сказав, що буде “відзначати розлучення “, і провів в клубі близько 10 годин.

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.