Як живуть російсько-українські пари сучасного шоу-бізнесу: Дочка Сумської, Регіна Тодоренко і багато інших

Сучасний шоу бізнес рясніє безліччю пар, які щасливі в подружньому житті.

Політична ситуація в країнах впливає на на знаменитих артистів теж. Іноді їм доводиться відмовлятися від цікавих і вигідних пропозицій які надходять ім. Сучасний шоу бізнес рясніє безліччю пар, які щасливі в подружньому житті, однак не можуть себе реалізувати з огляду на те, що їх країни знаходяться в політичному конфлікті.

А.Батирев і Е.Лоза

 ""

Актор з Росії Антон Батиров, щасливий з Євгенією Лозою і живуть дружно. Вона його третя дружина. У зв’язку з тим, що робочі проекти знаходяться у кожного на своїй Батьківщині, вони змушені жити порізно тривалий час. Однак коли виходить можливість працювати в проекті спільно, вони дуже раді.

В.Яглич і А.Паперная

 ""

В.Яглич до того, як зустрівся з Антоніною Паперною – був одружений на Світлані Ходченковой. Після того як вони розлучилися, артист довго не звертав уваги на жінок. Українській актрисі А. Паперній вдалося розтопити його серце. Зараз вони вже живуть разом 5 років і у них спільна дочка. Зоряна пара хоче узаконити свої стосунки. Зараз вони в основному працюють в Російській Федерації на спільних проектах.

А.Мохов і І.Огородник

 ""

Олександр Мохов закохався в Ірину Огородник відразу. І це почуття було взаємним. Після зустрічі на зйомках і знайомства їхні стосунки бурхливо почали розвиватися. Після чого Олександр відразу розлучився зі своєю дружиною і одружився з Іриною. У них значна різниця в роках, проте це їм не заважає любити один одного. П’ять років тому у них народився син.

О.Фоміна і Т.Фоміна

 ""

Олег Фомін користувався завжди увагою прекрасної статі і був щасливий до того поки не зустрів Тетяну. Українська телеведуча підкорила його серце. після знайомства в нічному клубі, вони ні на хвилину більше не розлучалися. Також різниця у віці не могла перешкодити їм створити прекрасну родину. Зараз у них є син. Тетяна звільнилася з українського телебачення і поїхала до чоловіка.

В.Топалов і Р.Тодоренко

 ""

Найкрасивіша пара Влад Топалов і Регіна Тодоренко познайомилися коли брали участь в постановці одного спектаклю. І хоча з артистом повинна була грати у виставі інша актриса – так сталося що нею стала саме Регіна. На той час вона була телеведучою і мандрівником. Після одруження у них народився син Михайло. Шанувальники їх часто бачать на спільних передачах. Їм вдається поєднувати професійне і сімейне життя.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.