Муценіеце закрутила роман з Пореченковим: вже публікують милі фото разом

Актриса Агата Муценіеце не встигла оговтатися від розлучення з Павлом Прилучним, який кинув її одну, як тут же закрутила роман з іншим актором - Михайлом Пореченковим.

Фанати губляться в сумнівах – що це, просто банальна фотографія, яка говорить про їх тісну дружбу, або щось більше? Провокаційний знімок з’явився напередодні на сторінці Агати в Інстаграм. Однак там вони не просто сидять поруч. Бородатий актор ніжно тримає сліпучу блондинку за руку.

У коментарях прихильники відзначили: “Між ними щось є “

Хейта практично не було. Фанати знаменитості писали: «Нарешті-то рядом дорослий чоловік, а не вискочка», і щиро раділи за свого кумира. Однак були й ті, хто запевняв – це просто фотографія з колегою по цеху, і роман приписувати поки рано.

Шанувальники Михайла впевнені – він бездоганний сім’янин, тому кидати дітей і улюблену заради іншої жінки не стане.

Зараз про те, чи є між ними роман, залишається тільки здогадуватися, оскільки ні Михайло Пореченков, ні Агата Муценіеце офіційного коментаря з приводу своїх взаємин не давали.

Нагадаємо, навесні цього року Муценіеце і Прилучний заявили про розрив. Агата Муценіеце скаржилася, що чоловік страждає від алкоголізму, поводиться неадекватно, вчиняє насильство над дружиною і дітьми. Однак після розлучення Павло довго сумувати не став, і вже був помічений в компанії красуні-актриси Мирослави Карпович.

Мирослава Карпович через цих чуток отримала чимало хейта в свою сторону, однак кілька разів говорила – це тільки зробило її сильніше, і додало підписників в Інстаграм.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.