Дівчинка виросла: Аліна Гросу в купальнику показала свої соковиті форми

Українська і російська виконавиця Аліна Гросу вже давно не та маленька дівчинка, до якої звикла публіка. Все частіше вона дивує шанувальників відвертими нарядами, позами і навіть текстами пісень.

В останні кілька днів Аліна публікує для своїх читачів в Інстаграм фото в купальниках. Шанувальники вже встигли оцінити її пишний бюст, довгі ноги, осину талію і соковиті стегна. Ділимося підбіркою її фотографій з вами.

Гросу засвітила свої принади в Одесі

Зараз артистка відпочиває в “перлині біля моря” – на Одеському узбережжі. У соціальній мережі дівчина ділитися з фоловерами фотографіями з відпустки. Перший знімок вона опублікувала день назад. На ньому вона позує в дерев’яній альтанці. На дівчині надітий шикарний чорний купальник, який підкреслює її пишний бюст і об’ємні стегна.

Другий купальник, який Аліна взяла з собою – червоний з чорними лямками. Він виконаний в спортивному стилі, і теж досить цікаво робить акцент на бюсті співачки.

Третій варіант купальника, яким Аліна поділилася з фанатами – кольору морського заходу. Він відмінно тягне талію, роблячи її візуально ще більш вузькою.

Фоловери відзначили – на всіх фотографіях дівчина чарівна. Останню публікацію вона підписала так: “Подумки гріюсь промінчиками сонця і морською хвилею, але знову пора повертатися в роботу 🙂 З сьогоднішнього дня у мене стартують зйомки в картині “.

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.