Хто дійсно виховував дітей Полякової: старша дочка Маша показала жінку, з якою провела дитинство

Дочка Олі Полякової Марія поділилася фотографією своєї няні, з якої провела дитинство.

Кожна професія має свої мінуси і плюси. Багато хто мріє підкорити сцену, проте, навіть не здогадуються, що у слави і популярності є й інша сторона медалі. Наприклад, естрадна кар’єра завжди ставить артиста перед багатьма виборами. Один з таких став перед Олею Поляковою.

Поєднувати сім’ю і кар’єру завжди непросто, особливо в ритмі постійних концертів і гастролей. Тут і доводиться вибирати: переривати кар’єру і ризикувати популярністю або шукати помічників у вихованні дитини.

Як стало відомо, Полякової допомагала виховувати дочок няня, жінку звати Людмила. Старша донька Олі, Маша, в своєму мікроблозі поділилася фотографією з нянею в честь її дня народження.

Снимок с Instagram Маши Поляковой
Знімок з Instagram Маші Полякової

Дівчинка зворушливо зізналася, що Людмила була поруч в найвеселіші і найважчі моменти і виростила її. Також Маша додала, що любить свою няню. Деякі передплатники навіть відзначили, що Марія схожа зовні на Людмилу.

Також шанувальники Полякової припустили, що жінка зараз допомагає виховувати і молодшу дочку виконавиці — дев’ятирічну Алісу.

Нагадаємо, що Оля Полякова одружена з українським бізнесменом Вадимом Поляковим. У пари підростають двоє дочок — п’ятнадцятирічна Марія і дев’ятирічна Аліса.

Схожі статті

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.

Готую цей салат із млинцем та корейською морквою на кожне свято: мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Цей святковий салат має нарядний вигляд. Завдяки курятині та шинці він виходить ситним, через корейську моркву – гостренький, пекінська капуста надає свіжості, а млинець – оригінальності.

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.