Чому Комаров і Кучеренко приховували стосунки: історія кохання відомої пари

У червні 2019 року відомий ведучий-мандрівник Дмитро Комаров зізнався, що його серце більше не вільне. Він одружився на Міс-Україна 2016 Олександрі Кучеренко. Пара оголосила про свої стосунки тільки після весілля, яке, до речі, теж провели в таємниці від ЗМІ.

Вперше Дмитро побачив Олександру на конкурсі краси «Міс Україна», де Комаров був членом журі, а дівчина – учасницею. Уже тоді Кучеренко сподобалася ведучому. Тож не дивно, що він віддав максимальну кількість балів саме Саші. Після конкурсу Дмитро і Олександра деякий час не бачилися, але після декількох зустрічей на світських заходах між ними зародилися відносини. Комаров зізнався, що дівчина довгий час відмовлялася давати йому свій номер телефону, але він зумів розтопити її серце.

Комаров і Кчеренко на «Танцях із зірками»
Комаров і Кучеренко на «Танцях із зірками»

Цікавим є той факт, що Дмитро та Олександра брали участь в проекті «Танці з зірками», де вони виступали разом, як танцювальна пара. При цьому ніхто не знав, що вони перебувають у відносинах. Закохані зізналися, що дуже ретельно приховували стосунки і боялися, що їх хтось розсекретять.

«Я ніколи не спілкувався з дівчатами, настільки молодшими за мене», – зізнався Комаров

У Дмитра і Олександри досить велика різниця у віці – 15 років. Зараз ведучому 36, а його дружині всього 21 рік. Комаров зізнався, що ніколи не мав стосунків з такими молодими дівчатами. Пара стверджує, що не відчуває різницю у віці. «Нам абсолютно комфортно разом, ми розуміємо один одного і нам цікаво бути удвох», – повідомляє Дмитро.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко одружилися

До весілля пара зустрічалася 2 роки, але з’їхалися вони тільки після офіційної реєстрації своїх відносин. Цікаво, що розписалися закохані в Києві, а вінчатися поїхали в Єрусалим.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.