Поганий приклад: знаменитості, які курять (Лоліта, Пугачова, Боярський та інші)

Погана звичка буває як у звичайного пересічного громадянина, так і у зірки світового рівня. І як би з нею не намагалися боротися, до сигарети все одно повертаються.

Алла Пугачова

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Більше 50 років Примадонна намагалася відучити себе від поганої звички. Її кодували, використовували спеціальний пластир і сторонні препарати, і нічого не допомогло. Не так давно Алла Борисівна заявила – кинула це згубну справу, адже вона виховує маленьких дітей, і не хоче подавати такий поганий приклад. Однак уважні журналісти все одно час від часу помічали її з цигаркою.

Михайло Боярський

Михайло Боярський
Михайло Боярський

Цього актора з прокуреним голосом важко уявити без сигарети. Його стаж курця більше 50 років, і за цей час він ніколи не думав кидати. Як розповів Боярський в одному з інтерв’ю, розмови про те, що курити потрібно кинути, лише пробуджують в ньому бажання викурити чергову пачку.

Лера Кудрявцева

Лера Кудрявцева
Лера Кудрявцева

Молода, красива жінка з чистою і світлою шкірою, і завжди сліпучою посмішкою. Важко повірити, але ось уже 20 років вона день у день викурює по кілька сигарет. Дівчина зізналася – ця згубна схильність з’явилася у неї після розлучення з першим чоловіком.

Микола Расторгуєв

Микола Расторгуєв
Микола Расторгуєв

Він визнає – куріння шкодить здоров’ю. Однак не збирається кидати цю справу, адже не хоче себе в чомусь обмежувати.

«Я прихильник того, щоб жити так, як жив, нічого не змінюючи. Хочу відчувати себе нормальною, повноцінною людиною! Як всі люди! І не обмежувати себе ні в чому! », – каже Расторгуєв.

Лоліта

Лоліта
Лоліта

Співачка визнає – є пристрасть і до нікотину, і до алкоголю. Однак кинути навіть не намагається, адже впевнена – у неї не вийде.

Схожі статті

Чомусь майже ніхто так не готує гречку, а дарма: вдвічі смачніше, ніж всі звикли. Моя вдала імпровізація

Гречка має дуже своєрідний насичений смак і ця крупа "самостійна", але це не значить, що з нею не можна експериментувати. Цей рецепт саме на такий випадок.

Подружка приїхала з Грузії і навчила, як зробити хачапурі за 5 хвилин: без замішування тіста. Вже на досвіді

Приготувати хачапурі можна у найкоротші терміни, якщо взяти листкове тісто та сир сулугуні. Виходить справжня смакота, від якої неможливо відірватися. За 5 хвилин підготуєте, за 15 спечеться.

Борошно, какао і вода. “Божевільний” шоколадний пиріг за копійки без яєць і молока – дуже пухкий і вологий

Цей шоколадний пиріг виходить настільки смачним, що важко повірити, що він пісний і не має у своєму складі ні яєць, ні масла, ні молока. Пиріг виходить пухким, ніжним і не сухим.