Дудя звинуватили в причетності до теракту в Луцьку

Видання Україна.ру заявляє - саме одіозний журналіст Юрій Дудь міг стати своєрідним натхненником терориста на такі радикальні кроки.

21 липня в українському Луцьку сталася резонансна подія – якийсь Максим Кривошей, який називає себе “Максим Поганий “, прямо в центрі міста взяв в заручники цілий автобус з людьми. При цьому він висунув невиразні вимоги до чинного президента країни. Хоч і не відразу, але вимоги були виконані, а заручники відпущені.

До цієї події може бути причетний Дудь: звинувачення в провокації

Дудя звинуватили в причетності до теракту в Луцьку
Дудя звинуватили в причетності до теракту в Луцьку

Однією з вимог Максима Поганого було порекомендувати українцям подивитися фільм “Земляни “. В одній із серій інтерв’ю журналіста Юрія Дудя фронтмен музичного гурту “Порнофільми ” Володимир Котляров розповів, що “Земляни ” – це його улюблений фільм. Аналітики пов’язали історію з луцьким терористом – він міг довгий час при підготовці цієї провокації дивитися різні програми, і звідти черпати ідеї для вимог.

Журналісти, які працювали на місці подій, стверджують – Максим Поганий висував вельми незрозумілі вимоги, розмовляв по 10-15 секунд по телефону з пресою, потім кидав трубку. Під вечір у нього також відбулася телефонна розмова з президентом Володимиром Зеленським, після якого зловмисник відпустив бабусю, вагітну жінку і дитину. Після десяти годин в автобусі він сам вийшов і здався.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.