Зірки теж роблять “це “: Дорофєєва проїхалася в метро

Популярна українська співачка DoDo, і, за сумісництвом, солістка групи "Время и стекло " опублікувала в ТікТок нове відео.

Після заяви ДоДо і Позитиву про те, що група розходиться на сольні проекти, фанати стали пильніше стежити за зірками в Інстаграм. Днями Дорофєєва знайшла чим здивувати – показала відео, де вона заходить в метро. В описі до ролика коротко закликала підписатися на її аккаунт у соціальній мережі ТікТок.

“Маску одягни!”

У коментарях прихильники обрушилися на Надю з компліментами – ще раз нагадали дівчині про те, що у неї сліпуча фігура і запаморочливий зовнішній вигляд.

 

На відео Дорофєєва одягнена в короткий рожевий топ на вузьких бретельках, і рожевих штанях в тон. На плечі у неї такий же рожевий піджак оверсайз. Очевидно, це частина одного костюму. Завдяки відкритим рукам і топу в Дорофеєвої на тілі можна побачити татуювання.

У коментарях прихильники здивувалися тому, що Надя Дорофєєва спустилася в метро, і акцентували увагу на відсутності маски.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.