Вдова Талькова вирішила покарати Азізу через суд

Вдова популярного в 80-90х роках співака Ігоря Талькова Тетяна подала в суд на співачку Азізу.

Тетяна звинувачує Азізу в тому, що та нібито оббрехала її померлого чоловіка. Йдеться про той випадок, коли Азіза в одному з ефірів на центральних каналах сказала, що Тальков вивіз її в ліс, і хотів примусити до близьких контактів з іншим чоловіком за гроші. Тобто, простіше кажучи, звинуватила його в сутенерстві. Тетяні Тальковій це не сподобалося, і вона вирішила відстояти свої права через суд.

Вдова Талькова вимагає від Азізи мільйон рублів компенсації

Вдова Талькова подала в суд на Азізу за наклеп
Вдова Талькова подала в суд на Азізу за наклеп

Тетяна вважає, що Азіза оббрехала Талькова в одному з виступів на телебаченні, і тепер повинна заплатити за це. Ціна моральної компенсації – 1 мільйон рублів. Однак платити його буде не тільки провинилася співачка, але і телеканал, який транслював це в ефірі.

Правозахисник і адвокат вдови Ігоря Талькова Тетяни – Ірина Ігнашенкова. Вона пояснює, що для стягнення такої суми грошей за вказаною статтею підстав достатньо.

Нагадаємо, Ігоря Талькова застрелили біля його ж гримерки під час концерту в 1991 році. У нього тоді трапилася перепалка з охоронцем співачки Азізи – не змогли розподілити концертний час. Продюсер Ігоря вважає – охорона і сам Тальков вчинили неправильно, конфлікт можна було залагодити.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.