Микола Басков на карантині посумовав і оголосив, що починає пошук дружини, але бажано не російської – меркантильні вони дуже

Микола Басков рішуче налаштований знайти собі ідеальну дружину і жити з нею довго і щасливо. Він сказав, що мріє про сімейний затишок і дітей - вже пора стати розсудливим. Шанси є у всіх розумних, красивих і немеркантильних дівчат.

Натуральний блондин, красень і золотий голос, так би мовити 3в1, Микола Басков карантин витратив не даремно.

По-перше, помітно схуд. Трохи допоміг фотошоп, але так, по дрібницях.

схуднення Миколи Баскова
Схуднення Миколи Баскова

По-друге, як він сам зізнався, нарешті виплатив іпотеку і тепер у нього є будиночок в селі. Ось такий:

будиночок Баскова
Будиночок Баскова

З тієї ж села Коля поділився шикарним знімком – такий собі романтичний мачо з спрямованим вдалину поглядом біля старої дерев’яної розвалюхи.

 ""

А ще він, за своїм зізнанням, дозрів до шлюбу і приступає до пошуку підходящої нареченої. Побував Микола днями в гостях у однієї сімейної пари з дітьми і так йому теж захотілося сімейного затишку, що рішення визріло остаточно і залізно.

Дівчата всі мають рівні шанси, але шукати буде десь на стороні, а то в його оточенні одні меркантильні особи.

А Микола хоче, щоб полюбили його особисто, а не славу і гроші.

Ось такий завидний наречений - Микола Басков
Ось такий завидний наречений – Микола Басков

Нагадаємо, що Микола вже був колись одружений – на Світлані Шпігель, у нього росте син Броніслав, але вони не спілкуються.

Микола Басков і Світлана Шпігель
Микола Басков і Світлана Шпігель

Після розлучення 13 років тому Басков вважався завидним холостяком, але одружуватися не поспішав. Навіть Оксану Федорову, Міс Світу, два роки поматросил і залишив, причому не просто так, а оголосив про це з кремлівської сцени, чим здивував не тільки публіку, а й саму красуню.

Микола Басков і Оксана Федорова
Микола Басков і Оксана Федорова

Нових потенційних наречених Коля вирішив добити своєю красою. Тепер він уже точно знайде свою любов. Може вона якраз і читає наш пост.

Микола Басков
Микола Басков

 

 

Схожі статті

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.

Онуки називають їх сандвічами, але я готую “накладанці”: ці бутерброди з фаршем улітають під чисту до крихти

Якщо немає часу не приготування пиріжків, можна обійтися простим рішенням – зробити накладанці. Це такі гарячі бутерброди з м'ясним фаршем. Їх ще можна назвати сандвічами.