«Шостий шлюб буде»: Лоліта зізналася, що планує вийти заміж

Лоліта Мілявська, яка нещодавно розлучилася зі своїм п'ятим чоловіком розповіла, що чекає пропозиції від нинішнього обранця.

Лоліта Мілявська після недавнього музичного фестивалю «Слов’янський базар», де вона була одним з основних хедлайнерів, дала інтерв’ю, в якому розповіла про нового чоловіка. Не так давно Лоліла публічно заявила, що втомилася від відносин і заміж більше не збирається. «Заміж – ні в якому разі! Знову стояти весь час біля плити і борщі варити? Я хочу нагулятися! », – впевнено сказала артистка в одному з інтерв’ю. Але схоже співачка встигла передумати.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

У шостий раз на ті ж граблі?

У своєму інтерв’ю артистка розповіла, що її новий обранець – бізнесмен, багато працює і взагалі заможна людина. Мілявська зізналася, що метеликів в животі вона не відчуває, але вважає, що для її віку це навіть шкідливо. Шанувальник задаровує зірку подарунками і всіляко оточує увагою. Лоліта була відвертою і сказала, що якщо чоловік покличе її заміж – вона обов’язково погодиться. «Шостий шлюб буде», – впевнено заявила артистка. Відзначимо, що Лоліта помітно схудла і виглядає дуже щасливою.

Лоліта Мілявська з п'ятим чоловіком
Лоліта Мілявська з п’ятим чоловіком

Нагадаємо, п’ятим чоловіком Лоліти Мілявської став тренер з гри в сквош Дмитро Іванов, молодший артистки на 12 років. Але ця різниця пару не бентежила. Через 9-ть років шлюбу Лоліта дізналася, що її чоловік має коханку. Тоді артистка публічно заявила про розлучення. Шлюборозлучний судовий процес тривав 10 місяців, і тільки в кінці квітня цього року співачка офіційно стала вільною.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.