57-річна Лоліта в червоному латексі вразила ідеальними формами і коментарями про свій зовнішній вигляд і новий кліп Світлани Лободи

Лоліта Мілявська не втомлюється епатувати публіку своїми виходами і витівками. Але зараз вона намагалася не для себе, а для старої подруги. Цікаво вже?

Етапажная співачка Лоліта Мілявська вже давно живе в Росії і вважається російської зіркою. Мало хто знає, що вона родом із Закарпаття, знаменитого своїми “сіцілійськими війнами кланів ” містечка Мукачеве.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Потім вона перебралася до Києва, де в парі з тодішнім (вже третім за рахунком) чоловіком Олександром Цекало в кабаре-дует “Академія ” добилися справжньої популярності. Цьому сприяли незвичайність пари – маленький добрий чоловік і яскрава, велика, розв’язна напарниця, на голову його вище. Їх пісні відрізнялися гумором і двозначними текстами.

Потім шлюб розпався, а в житті Лоліти було багато чого. Вона то піднімалася на вершини, то падала. Сама ростила доньку Єву – у дівчинки синдром Дауна.

Лоліта Мілявська з Євою
Лоліта Мілявська з Євою

У свій час сильно запила і перестала з’являтися на публіці. Потім взяла себе в руки і вийла до народу – розтовстіла і запухша. А якого шуму наробив її облягаючий дивний наряд, в якому вийшла на сцену, показавши всі свої далеко не принади.

Лоліта Мілявська
Лоліта Мілявська

Після Цекало ще два рази була заміжня. З п’ятим чоловіком, який на 12 років молодше, нещодавно розлучилася з великим скандалом через його багаторічну зради.

Колишній п'ятий чоловік Мілявської
Колишній п’ятий чоловік Мілявської

А тепер – новий привід заговорити про неї. У своєму Інстаграмі Лоліта виставила ролик, де вона в яскраво-червоному латексному костюмі і чорно-білій перуці костюмі танцює на столі.

Лоліта Мілявська в кліпі Світлани Лободи
Лоліта Мілявська в кліпі Світлани Лободи

І супроводила це словами:

Ось такий у мене look сьогодні. І часник ….

Лоліта Мілявська в перуці
Лоліта Мілявська в перуці

Подивіться самі. Таким незвичайним способом співачка розрекламувала новий кліп Лободи на пісню «Boom Boom». Постановка не менше епатажного Олександра Гудкова. Буде точно цікаво.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.