Інсульт у 32 роки: як актор Олексій Янін повертається до життя після важкої хвороби

Олексій Янін переніс інсульт в 32 роки. Успішний актор, кар'єра якого тільки починалася виявився прикутий до візка. Як зараз живе і виглядає Олексій — читайте далі.

Акторська кар’єра Олексія Яніна починалася стрімко і досить успішно. До своїх 32 років він встиг втілити на знімальному майданчику більше 20 ролей в різних фільмах і серіалах. Телеглядачі полюбили актора за роботу в таких картинах як “Дочки-матері”, “Троє зверху”, “Студенти” та інші.

Разом з успіхом в професії пощастило Яніну і в особистому житті. Він закохався у співачку Дарину Клюшникова, з якою розписався і зіграв весілля в 2012 році. У подружжя народився син Андрій.

Алексей Янин и Дарья Клюшникова с сыном
Олексій Янін і Дарина Клюшникова з сином

Все змінилося в 2015 році, тоді в будинок Яніна постукала трагедія. 6 травня 32-річному акторові стало погано, його госпіталізували у вкрай важкому стані. Уже в лікарні медики констатували, що Олексій переніс інсульт.

Однак, операцію молодому акторові зробили тільки через 6 днів. За цей час Яніну стало гірше, в результаті чого лікарі ввели його в стан медичної коми.

З коми Олексій вийшов через два місяці, але так і не зміг повернутися до звичного життя. Йому довелося заново вчитися їсти, розмовляти, пересуватися і навіть дихати.

Зараз Олексія Яніна практично не впізнати. У цьому році він відзначив свій 37-ий день народження. Його дружина і мама підтримують його і допомагають відновитися. Він проходить регулярний курс масажу, ерготерапії, лікувальної фізкультури. За словами медиків, Яніну потрібно ще кілька років реабілітації для того, щоб починати нове життя.

Алексей Янин в кругу родных
Олексій Янін в колі рідних

Але все ж деякі поліпшення в стані здоров’я Олексія простежуються — через п’ять років після фатального дня він вперше посміхнувся і зміг стати на ноги.

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.