Маша Єфросиніна з сином Олександром та чоловіком сходила в ресторан на ювілей – 3-річчя доньки Сергія Притули Соломійки, розважала всіх Лобода

Сергій Притула з дружиною Катериною влаштували свято на честь дня народження маленької Соломійки в одному з київських ресторанів. А в подарунок повезли її в заповідник Асканія Нова, де годували брикучих зебр.

Доньці Сергія і Катерини Притули Соломії вчора виповнилося 3 роки. З нагоди такої щасливої події батьки вирішили влаштувати свято, але невеликий, тільки для близьких.

Іменинниця з батьками
Іменинниця з батьками

Але гуляли по-дорослому – в одному київському ресторані. Гостей було небагато – Маша Єфросиніна з чоловіком Тимуром Хромаєвим і сином Олександром, та з Москви прилетіла Світлана Лобода. Вона навіть заспівала для іменинниці та її гостей.

Маша Єфросиніна з сином
Маша Єфросиніна з сином

Маша була в гарній сукні смарагдового кольору з вишивкою, а Світлана – в стильному брючному костюмі. Решту гостей, як і подарунки, не показали.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Кожному гостю роздали пряник з віком іменинниці і його треба було з’їсти на щастя. Що з задоволенням було зроблено. Малятко навряд чи розуміла все, що відбувається, але гості були задоволені.

Син Маші Єфросиніної Олександр
Син Маші Єфросиніної Олександр

Батьки напередодні дівчинку повезли в Асканію Нову – показати зебр і інших тварин.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.