Порча або зурочення: Панайотов розповів, через що померла Началова

Музикант Олександр Панайотов впевнений - співачки Юлії Началова не стало в молодому віці через порчу або зурочення, які на неї навели численні заздрісники.

Панайотов стверджує – потойбічні сили переслідували Юлю ще з дитинства, коли вона боролася з різними хворобами. А коли Началова стала старше, нерідко відвідувала ворожок, екстрасенсів, знахарів, вірила їм.

Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році
Началова і Панайотов на концерті в Москві в 2014 році

«Юля в юному віці мала такий букет хвороб! Мені здається, це неспроста. Однозначно була порча. Толком не знаю про те, що їй сказала ворожка: Юля не розкривала подробиць. Звичайно, вона була в шоці. Не знала, що робити … Бачите, до чого це призвело … », – стверджує Олександр Панайотов.

Началова могла померти від порчі

Панайотов розкрив секрет смерті Началова
Панайотов розкрив секрет смерті Началової

Для деяких думка Олександра абсурдна, а є і ті, хто його підтримують. Наприклад, прес-секретарка загиблої співачки Анна Ісаєва поділилася з журналістами одкровенням. Нібито, в молодому віці Юлія Началова ходила до ворожки, і та нагадала, що 16 березня буде для співачки фатальною датою. У 2019 так і сталося – саме в день 16 березня вона померла.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.