Герой-коханець Ургант: журналісти опублікували подробиці його романтичних пригод

Один з найвідоміших телеведучих Росії і найближчих країн Іван Ургант той ще герой-коханець.

Як і годиться, початківець-Казанова одружився в 18 років. Як тоді йому здавалося, це була “кохання всього життя “. Як повідомляють перевірені джерела, батьки Вані не схвалювали цей шлюб, але “молодий і гарячий ” вирішив поступати так, як велить йому серце. Першою обраницею тоді ще маловідомого Урганта була Карина Авдєєва.

Карина Авдєєва - перша дружина Івана Урганта
Карина Авдєєва – перша дружина Івана Ургант

Як часто трапляється в молодіжних сумбурних романах, знайшов свою любов Ваня в таборі.

Перше розлучення в 18 років

Ваня Ургант
Ваня Ургант

Батьки Івана були праві, і шлюб з Кариною довго не прожив – не минуло й року, як пара розбіглася. Заява про розлучення було подано через шість місяців після весілля. Ех, а як романтично все починалося!

Як пише журнал Нью Магазин, доля Карини склалася добре – вона ще двічі вийшла заміж, обидва рази невдало. Зараз вона заміжня втретє, і вже не живе в Росії.

Наступні кілька років Іван Ургант провів в любовній самоті, і лише через деякий час зустрів нову даму серця. Нею стала телеведуча Тетяна Геворкян. Після тривалих відносин Іван захотів узаконити стосунки, завести дітей, проте Таня марила кар’єрою – їй було ніяк не до кухні і виховання дітей. Не дивно, що пара розбіглася. Незабаром Тетяна вийшла заміж за бізнесмена Олександра Нізаметдінова.

На третій раз спроба створити щасливу сім’ю для Івана Урганта увінчалася успіхом. І щастя, як виявилося, було під носом. Він випадково зустрів у рідному місті Пітері колишню однокласницю. За чашкою кави вони розговорилися, і між Іваном і Наталею Кікнадзе ніби пробігла іскра.

Дружина Івана Наталя
Дружина Івана Наталя

Тепер вони виховують трьох дітей – двоє спільних дочок і дочку Наталії від попереднього шлюбу.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.