Сергій Бодров не дожив до цього щасливого дня: дочка знаменитого актора вийшла заміж

Дочка Сергія Бодрова Ольга вийшла заміж за свого колегу по цеху.

Актор і кінорежисер Сергій Бодров-молодший був справжньою зіркою свого часу. З перших своїх фільмів він заявив про свій незаперечний талант, а “Брат” і “Брат 2” зробили його всенародним улюбленцем. До сих пір ці картини вважаються класикою російського кінематографа періоду кінця 90-х початку нульових.

Сергей Бодров в фильме "Брат"
Сергій Бодров у фільмі “Брат”

Життя Сергія Бодрова обірвалася раптово і несподівано для багатьох шанувальників. У вересні 2002 року почалися зйомки фільму “Зв’язковий”, який режисирував Бодров-молодший.

Для одного з епізодів знімальна група вирушила в Кавказькі гори. Після закінчення робочого дня команда на чолі з Сергієм вирушила назад в місто, але додому ніхто не повернувся. Раптово почався схід льодовика, обвал за кілька хвилин накрив всю ущелину, якою пересувалися кіношники. Врятуватися не вдалося нікому.

Більше ста людей до цих пір вважаються зниклими без вісти, не вдалося знайти і останки Сергія Бодрова. На момент загибелі режисерові було всього 30 років, у нього залишилися дочка і син.

Сергей Бодров с сыном и детьми
Сергій Бодров з сином і дітьми

Цього року доньці Бодрова-молодшого Ользі виповнилося 22 роки. Влітку дівчина зіграла весілля — її обранцем став 30-річний актор Сергій Бистров. Торжество відбулося у тісному колі близьких і друзів.

Ольга не афішувала свої стосунки, а соціальні мережі дівчини відкриті тільки для близького оточення. Відомо, що дочка знаменитого актора вирішила продовжити справу батька. Вона закінчила акторський факультет ГІТІСу, і зараз знімається в перших картинах.

В центре: Ольга Бодрова и ее муж
У зонах загального користування: Ольга Бодрова і її чоловік

Схожі статті

З’їдять за хвилину! Новий салат з буряка “Свята людина” в пакеті на кожен день. Готую в мікрохвильовці

Навіть зі звичайного буряка можна приготувати дуже смачний святковий салат, від якого будуть в захваті всі гості. Салат виходить соковитим, ніжним і дуже смачним.

Смажені пиріжки з картоплею: хрустке, рум’яне, м’яке та зовсім не гумове тісто. Додаю секретний інгредієнт

Пиріжки з картоплею люблять всі, тому сьогодні ми підготували рецепт повітряних і водночас ніжних пиріжків. Про приготування крок за кроком – читайте нижче.

Рецепт привезла з Італії. Простий і ситний перекус на кожен день: сирні равіолі, по-нашому – вареники

Щоб смачно і ситно перекусити, не обов'язково розвозити велике готування. Сьогодні ми підготували рецепт вишуканої, але й дуже простої страви, яка запам'ятається і сподобається вам із першої спроби.