Міфи про Аллу Пугачову, яким не можна вірити: найпопулярніші чутки заздрісників

Алла Борисівна Пугачова - знаменитість, яку знають люди різних поколінь. На її піснях зростали, нею захоплювалися, її любили і продовжують любити.

Через величезну аудиторію фанатів Примадонни не дивно, що про неї ходить багато чуток. Деякі плітки навіть стають міфами, які не виходять з інтернету. Сьогодні розбираємося в тому, що з мережі неправда про персону номер один у вітчизняному шоу-бізнесі.

Примадонна схудла завдяки пластичній операції

Пугачова схудла
Пугачова схудла

Так, фігура у Алли Борисівни завидна. Її нерідко порівнюють з її дочкою, а сама знаменитість в 71 рік нерідко публікує фото в екстра-міні. Але сама Алла Борисівна запевняє – подібна операція була у неї всього раз, і дуже давно. Під час ліпосакції їй занесли інфекцію, тому зараз селебріті світового рівня відмовилася від хірургічного втручання аби покращити фігуру.

У Пугачової пропав голос, і вона більше не може співати

Алла Борисівна на сцені
Алла Борисівна на сцені

Алла Борисівна дійсно колись стикалася з такою проблемою. Однак після лікування в клініці проблема пішла. Відхід зі сцени не варто з цим пов’язувати.

Весілля і взагалі сімейне життя з Максимом Галкіним – не більше ніж піар-хід

Примадонна і її дочка Христина Орбакайте
Примадонна і її дочка Христина Орбакайте

А ось це взагалі неправда! Подружня пара щаслива, всі один одного люблять і в цій любові виховують чудових дітей. Відзначимо, що багато років тому ходили чутки про те, що Галкіна привертають чоловіки. Сама Алла в одному з інтерв’ю сказала – її в Максимі вабить його чоловіча сила.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.