Дочка Заворотнюк захворіла на коронавірус: її відправили на самоізоляцію, тепер з мамою вона не побачиться ще довго

Анна Заворотнюк - дочка відомої актриси і телеведучої. Днями їй стало погано - піднялася температура, почалася ломка, слабкість.

Зараз дівчина підозрює у себе коронавірусну інфекцію, і вже за приписом лікарів відправилася на самоізоляцію. У неї взяли тест, однак результатів розгорнутого обстеження потрібно чекати 1-3 дні. Про свій стан сама Заворотнюк-молодша розповіла в Інстаграм-акаунті.

 

Заворотнюк підхопила коронавірус

«Я, поки не дізнаюся своїх результатів, закрилася в кімнаті і висовують ніс тільки щоб забрати тарілку з їжею», – поділилася Ганна, побоюючись заразити своїх близьких. Як уточнює дівчина, вона нездужає, але в цілому стан залишається задовільним. За деякою інформацією, Анна нещодавно покидала країну для того, щоб супроводжувати хвору матір на лікування в штати. Також дівчина зробила акцент на тому, що незважаючи на спад кількості хворих, все одно залишається ризик підхопити ковід. Щоб цього не сталося, варто носити захисні маски, уникати скупчення людей і дезінфікувати руки після повернення додому.

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.