“Машина збила “: Кварталівець Олександр Пікалов розповів як перехворів коронавірусом

Ковід-19 не пройшов повз шоу-бізнес, і практично кожен день з'являються новини про те, що з інфекцією бореться чергова зірка.

На цей раз з коронавірусом довелося боротися гумористу з Кварталу-95 Олександру Пікалову. Він поділився з шанувальниками своїми відчуттями. Саша зізнається – симптоми були далеко не такі, як при звичайному захворюванні. Виникало таке відчуття, ніби його збила машина.

Ломка, слабкість, болі – Пікалов відчував себе так, ніби його збила машина

Олександр Пікалов
Олександр Пікалов

В одному з інтерв’ю Пікалов поділився подробицями того, як у нього протікала ця інфекція. Саша стверджує – це найскладніша хвороба з усіх, що коли-небудь у нього були.

“Стан був такий, ніби збила машина. У моєму житті було, коли мене збивала машина, я тоді був на мотоциклі, тому знаю, що це таке. У мене була класична форма хвороби: температура 37,5 вісім днів. Ломило все тіло . Загалом, відчував себе повним дурнем “, – розповів Саша Пікалов в інтерв’ю програмі ” Зе інтерв’юер “з Анатолій Анатолічем.

Форма ковіда була настільки важкою, що на деякий час чоловікові довелося лягти в лікарню, щоб знаходиться під наглядом лікарів.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.