Майже як Жанна Фріске: стало відомо про непоправні зміни в зовнішності Заворотнюк

Анастасія Заворотнюк продовжує боротьбу з важкою хворобою. Лікарі повідомляють, що актриса йде на поправку, проте хвороба позначилася на зовнішності артистки.

Актриса Анастасія Заворотнюк у багатьох телеглядачів асоціюється з образом яскравою і ефектною няні Віки з серіалу “Моя прекрасна няня”. Героїня акторки вабила чоловіків наповал і з легкістю завойовувала серця.

Такою же Анастасія була і в житті — красивою, веселою і усміхненою. Їй вдалося закохати в себе Сергія Жигунова, не тільки за сценарієм, але і в реальному житті. Актори були разом всього два роки, проте саме Заворотнюк називають тією жінкою, яка була для Сергія справжнім коханням.

Анастасия Заворотнюк и Сергей Жигунов в сериале "Моя прекрасная няня"
Анастасія Заворотнюк і Сергій Жигунов в серіалі “Моя прекрасна няня”

У 2019 стало відомо про важку хворобу Анастасії Заворотнюк — актрисі поставили діагноз пухлина головного мозку. З того часу зірка “Моєї прекрасної няні” не з’являлася на публіці і не давала інтерв’ю. Всі коментарі та новини для ЗМІ давали її близькі або лікарі.

У липні 2020-го представники родини Анастасії повідомили, що вона йде на поправку, зараз артистка продовжує лікування в колі сім’ї. Однак, хвороба залишила свій слід на зовнішності ефектною брюнетки.

Анастасія Заворотнюк и Петро Чернишов
Анастасія Заворотнюк з чоловіком Петром Чернишовим

Колишній реквізитор МХТ імені Чехова Світлана Веселова в інтерв’ю виданню “Комсомольская правда” повідомила, що зараз Анастасія Заворотнюк схожа зовні на Жанну Фріске. Вона не хоче з’являтися на публіці і відновлює сили поряд з близькими.

“Вона сильно змінилась. Ви бачили фото хворої Жанни Фріске на каталці? Ось щось подібне зараз відбувається, на жаль”, — заявив один із співробітників медичного закладу, в якому спостерігається Заворотнюк.

Нагадаємо, що співачка також боролася з раком головного мозку. У 2015 році вона померла після тривалого лікування.

Жанна Фриске два года боролась с онкологией
Жанна Фріске два роки боролася з онкологією

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.