Наклала на себе руки героїня документального фільму Netflix: не змогла пережити

Дейзі Коулман - дівчина, про яку студія Нетфлікс зняла документальний фільм.

У центрі картини історія Дейзі, яка відбувалася, коли дівчинці було 14 років. Вона прийшла на вечірку, де молодий хлопець років 17-18 почав до неї чіплятися. Дейзі відбивалася, але юнак, будучи сильніше її фізично, напав і змусив до близькості. Події відбувалися в 2012 році, проте моральна травма була настільки сильною що Дейзі Коулман не змогла оговтатися і через вісім років.

Постраждала від нападу і змушення близькості героїня документального фільму Netflix наклала на себе руки: “Вона так і не оговталася від цього “

Про це повідомило видання CBS News. Підтвердила інформацію мати загиблої дівчини. На сторінці в Фейсбук вона написала: “Вона так і не відійшла від того, що ті хлопчики з нею зробили, і це несправедливо. Моя дівчинка померла “.

Постраждала від нападу і змушення близькості героїня документального фільму Netflix наклала на себе руки
Постраждала від нападу і змушення близькості героїня документального фільму Netflix наклала на себе руки

Відзначимо, фільм від Нетфлікс отримав назву “Дейзі і Одрі “. В основу сюжету лягли дві аналогічні історії. Другою героїнею стала Одрі Потт, яка в 15 років також стала жертвою. Одрі також закінчила життя самогубством, проте зробила це відразу після нападу. Режисери розповіли ці дві історії разом і отримали зворотний зв’язок – про такі теми важливо говорити в суспільстві, щоб люди не боялися і не ставилися до потерпілих як до ізгоїв.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.