(ВІДЕО) Як напали на українську модель Дарину Кирилюк: запис потрапив в мережу

Кілька днів тому популярна українська модель Дар'я Кирилюк опублікувала у своєму профілі фотографії синців, і розповіла, що її побили на курорті.

За словами дівчини, на неї накинулися охоронці пляжу Момо. Сьогодні одне з турецьких видань опублікувало чорно-білі кадри інциденту. Вони хоч і не чіткі, проте можна розгледіти особу нападника. Однак власники пляжу Момо вже заявили – вони не вірять в те, що до побиття причетні їхні працівники.

Напад на українську модель Дарину Кирилюк (ВІДЕО)

 

Як пишуть турецькі ЗМІ, власник пляжу стверджує – в української моделі був конфлікт з кимось в ресторані, а на пляжі її побити просто не могли. Аргументує це тим, що там всюди охоронці, і будь-які конфлікти вони припиняють.

Також деякі користувачі соціальних мереж, які, за їхніми словами, також були на цьому курорті, не вірять що Кирилюк побив охоронець. Фоловери впевнені – друзі моделі, як і вона сама, були дуже п’яні і вели себе неадекватно. Тому незрозуміло, в який ще бійці вона могла брати участь.

На підтвердження своєї правоти Даша активно вимагає оприлюднити записи з камер відеоспостереження.

Зараз справу про побиття моделі розслідують місцеві поліцейські. Зараз, на час розслідування, скандальний пляж Момо в Туреччині закрили.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.