Зірки, які з «гидких каченят» перетворилися в красунь: Брежнєва, Лоліта, Ані Лорак та інші

Сьогодні цими красунями захоплюються мільйони, а в дитинстві, кожна з цих знаменитих жінок комплексувала з приводу своєї зовнішності.

Воно й не дивно, адже в дитячому віці, багато з них були справжніми “гидкими каченятами “. Пропонуємо вам підбірку зіркових красунь, зовнішність яких, з роками змінилася до невпізнання.

Алсу

Алсу в дитинстві не відрізнялася красою
Алсу в дитинстві не відрізнялася красою

Алсу в дитинстві та підлітковому віці була абсолютно не примітною дитиною. У дівчини були проблеми з зубами і вона довго носила брекети. Незважаючи на це, Алсу в дитинстві була дуже відкритою і товариською. Дівчина завжди була впевненою, що зможе стати зіркою.

Лоліта

Лоліта в дитинстві
Лоліта в дитинстві

Назвати Лоліту еталоном краси складно, але ця співачка приваблює своєю харизматичністю і своєрідністю. І в дитинстві, і в зрілому віці, Лоліта може похвалитися непохитною впевненістю в собі.

Віра Брежнєва

Віра Брежнєва змінилася до невпізнання
Віра Брежнєва змінилася до невпізнання

У дитинстві Віра була милою дитиною, а ось в підлітковому віці питання зовнішнього вигляду загострився. У дівчині на фото важко впізнати секс-символ і просто красуню Віру Брежнєву. Однак великі вуха, окуляри і невдала зачіска – не вирок. Артистка змінила образ і стала предметом захоплення і зразком для наслідування.

Ані Лорак

Ані Лорак була не примітним дитиною
Ані Лорак була не примітною дитиною

Ані Лорак жила в дуже бідній сім’ї, де доношувала одяг за старшими братами, а питання краси дівчинки мало кого цікавив. Хоча Лорак в дитинстві була досить симпатична, але через недоглянутий зовнішній вигляд вона вважала себе «гидким каченям». Однак часи міняються і сьогодні співачка багата, успішна і, безсумнівно, красива.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.