Тодоренко в обнімку з іншим: Влад Топалов у нестямі від злості

Відома співачка, блогерша, активістка і телеведуча потрапила в центр уваги. Вона зраджує чоловікові?

Екс-ведуча шоу “Орел і решка ” Регіна Тодоренко зараз активно бере участь у проекті “Льодовиковий період “. Тому не дивно, що дівчина багато часу витрачає на тренування. З одного з таких тренувань вона навіть опублікувала зворушливе відео, яке точно не треба показувати Владу Топалову, законному чоловікові Регіни.

На кадрах Регіна на руках Романа виконує кілька фігур: занадто ніжно обнімаються

 

Регіна Тодоренко поки не професіонал в катанні на льоду, але її прихильники впевнені – численні старанні тренування дадуть свій результат. Тим більше у неї такий партнер – Роман Костомаров. Не дивно, що на зустрічі з цим красенем заміжня Регіна надягає облягаючий костюм, який вигідно підкреслив всі її принади. А волосся для зручності дівчина зібрала в хвіст, яким трохи “підмітала” лід.

Відео з тренування вийшло цікавим, але уважні шанувальники звернули увагу більше не на техніку рухів, а на те, як ніжно Регіна та Роман один одного обіймають. Невже Владу Топалову варто починати ревнувати?

Схожі статті

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.

Дізналася рецепт від бабусі. Тепер завжди готую тільки так: рецепт мініатюрних пиріжків із сосисками

Коли залишається небагато тіста, а ще хочеться пиріжків і з цибулею, і з картоплею, та й із сосисками теж, згадайте цей рецепт. Мініатюрні пиріжки одразу з усім сподобаються вам із першої спроби.