ЗМІ розсекретили де знаходиться Анастасія Заворотнюк: стежили за чоловіком Петром Чернишовим

Актриса і російська телеведуча протягом довгого часу бореться з останньою стадією онкології, яка з'явилася після пізніх пологів.

Навесні цього року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк пішла на поправку і її навіть виписали. За неперевіреною інформацією, Настю відвезли в її ж будинок в населеному пункті Крекшіно, адже вдома, як відомо, і стіни лікують. Оскільки сім’я не любить спілкуватися з пресою, журналістам довелося самостійно проводити розслідування в спробах дізнатися хоч якісь подробиці про життя кумира. І отримані факти шокували.

Де зараз Заворотнюк: факти і подробиці

Насті Заворотнюк зараз немає в Росії
Насті Заворотнюк зараз немає в Росії

У селищі, де Анастасія купила будинок, живе багато знаменитостей. Серед них – співачка Наташа Корольова. Якось вона обмовилася, що хотіла б побачитися з Заворотнюк і якось її підтримати. Виникло питання – що заважає зробити це, адже вони сусіди? Після цього висловлювання шанувальники переконалися – “няня Віка ” не в Крекшіно.

Журналісти поїхали в це селище і переконалися – особняк пустує. Це підтвердили і зоряні сусіди.

Папарацці також простежили за квартирою Насті в столиці. Там теж ніхто не живе. Очевидно, Анастасія або у родичів, або в закордонній клініці.

Заворотнюк до хвороби: щаслива сім'я, гроші, слава
Заворотнюк до хвороби: щаслива сім’я, гроші, слава

Щоб нарешті дізнатися де ж Настя, журналісти протягом декількох місяців стежили за її чоловіком Петром Чернишовим. Як відомо, під час карантину він кілька разів літав в Нью-Йорк. Це здалося дивним, адже всі заходи скасували через загрозу вірусу. Саме тому можна зробити висновок – зараз Анастасія Заворотнюк лікується від онкології в Нью-Йорку, де раніше за життя боролася Жанна Фріске.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.