Більше 100 тисяч гривень: стало відомо, як і де відпочиває Катя Осадча з Юрієм Горбуновим

Незважаючи на карантин і кризу, зірки шоу-бізнесу можуть собі дозволити дорогий відпочинок за кордоном.

Українська телеведуча Катя Осадча разом з чоловіком Юрієм Горбуновим та маленьким сином Іваном в цьому році відправилася на відпочинок в сонячну Туреччину. Зіркова пара вирішила не економити і вибрала розкішний готель преміум-класу Rixos Premium Tekirova 5 *.

Готель в якому відпочиває Осадча з Горбуновим
Готель в якому відпочиває Осадча з Горбуновим

Готель Rixos Premium Tekirova – це райський куточок, який розміщується біля підніжжя Таврських гір, де море продовжується зеленим сосновим лісом. Цей готель дуже популярний серед сімейних пар і людей, відпочиваючих з дітьми.

Готель преміум-класу для відпочинку всією сім'єю
Готель преміум-класу для відпочинку всією сім’єю

У готелі пропонуються комфортабельні номери різного типу. Територія готелю засаджена рослинами, прекрасні види яких відкриваються з вікон номерів. Харчування надано системою “все включено” з 5 різноманітними кухнями.

Багато жити не заборониш

Звичайно, відпочинок в цьому «райському куточку» не дешевий. Відпочинок в Туреччині зоряної сім’ї обійшовся в більш ніж 100 тисяч гривень.

Катя Осадча та Юрій Горбунов регулярно публікують фото з відпочинку. Однак Горбунов в одній зі своїх публікацій підкреслив, що їх відпустка буде недовгою.

Осадчая с сыном Иваном
Осадча з сином Іваном

Цікаво, що зіркова пара любить подорожувати і дуже рідко вибирає класичні Туреччину або Єгипет. Наприклад, в минулому році пара відпочивала в Амстердамі, де Катя і Юрій багато каталися на велосипедах, ходили по музеях, насолоджувалися містом і місцевої їжею.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.