Монатік привітав дружину з днем народження так, як не вміє ніхто інший: «Ти безумовно найкраща»

Улюблений багатьма український співак Дмитро Монатік нечасто ділиться подробицями особистого життя і сімейними фото. Але лень 10 серпня для артиста особливий, а значить сьогодні він зробив виняток. Показуємо, як Монатік привітав дружину з днем народження.

Сьогодні у Ірини Демічевої іменини, в честь чого коханий чоловік влаштував їй незабутнє свято — він написав їй вірш-освідчення в коханні, подарував величезний букет білих півоній та організував для неї романтичну вечерю при свічках.

Дмитро назвав свою обраницю кращою з усього, що відбувалося з ним за все його життя:

У відповідь на це іменинниця опублікувала фото вечері, побажавши в підпису кожному знайти свою людину і прожити щасливе життя, наповнене яскравими подіями і взаємною любов’ю.

Романтический ужин для жены от Монатика
Романтична вечеря для дружини від Монатіка

Подружжя недавно відсвяткували п’яту річницю з дня весілля і хоча вони обидва з Луцька, їх знайомство відбулося в Києві через спільну подругу. Монатік завжди з ніжністю говорить про Ірину, адже з нею у нього максимальне взаєморозуміння.

Вона його муза і кращий друг, а говорити з нею вони можуть годинами без зупинок навіть через стільки років спільного життя.

Кохання однієї з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу пройшло крізь безліч зйомних квартир, боргів і труднощів. Всі ці перешкоди лише зміцнили їх союз, в якому народилося двоє синів — Данило і Платон. Співак був присутній на обох пологах. До речі, первістка Ірини та Дмитра хрестила якраз таки подруга, що познайомила їх.

Монатик с сыновьями
Монатік з синами

Дружина артиста працює його концертним директором, так що вона встигає не тільки виховувати дітей і тримати порядок в домі, але ще і допомагати чоловікові в кар’єрі.

Схожі статті

Такі равлики збирають гору компліментів: знаменитий рецепт з родзинками. Мої по 10 штук за раз уплітають

Спробуйте рецепт випічки, яка чудово пасуватиме до чашки чаю! Виходять такі ласощі неймовірно смачними та дуже ніжними завдяки кремовій начинці.

Тане у роті! Дуже ніжне і хрумке печиво з кольоровою глазур’ю на Пасху 2024 – розлітається швидше, ніж паски

Великоднє печиво за цим рецептом виходить дуже смачним, хрумким та ніжним. Випічка має не лише відмінний смак, а й яскравий колір, тому особливо сподобається дітям.

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.