Постійно плачуть і болить серце: як хрещена мати і мачуха Павла Павлика переживають його втрату

З дня смерті Павла Павлика пройшло вже два дні. Цей час не здатен заглушити біль близьких від втрати, адже рана свіжа.

Близькі родичі сім’ї зараз постять у себе в соціальних мережах інформацію про те, як раніше у них складалися відносини з маленьким Павликом. Наприклад, хрещена мати Павлика-молодшого написала: “До сих пір не вірю, що його немає з нами. Дива зцілення, про яке ми всі молилися, не сталося. Але спасибі кожному, хто переживав, вболівав, підтримував молитвою, словом чи ділом . Амінь “.

Чудове послання від Павлика: його почула Анжеліка і інша хрещена мама Павлика

Наш Паша Павлик. Він був з народження гарнющий-прегарнющий. Ми з дівчатами вимріювали ще до його народження, щоб був…

Opublikowany przez Анжеліка Рудницька Sobota, 8 sierpnia 2020

Анжеліка розповіла, що під час похорону Павла Павлика вона прислухалася до голосу всередині, і почула чудове послання. Воно було адресовано не всім, а найдорожчим. Здивувало Рудницьку і те, що інша хрещена мама його теж почула.

Нова дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова теж дуже боляче пережила цю втрату. Незважаючи на те, що дівчина активно розвивала свій блог в Інстаграм, вона пропала з мережі на кілька днів. Лише два рази з’являлася потім, щоб висловити свою пригніченість і біль. Про стан чоловіка Репяхова деталей не розкривала. Вона тільки сказала, що у нього дуже нестабільний психічний стан – він то посміхається і жартує, то дивиться фотографії та плаче.

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.