(Відео) 56-річна Лоліта в купальнику гаряче станцювала біля карниза, а збиралася випрати штори: Мілявська дала жару

Колишня учасниця кабаре-дуету «Академія», досвідчена дружина п'яти шлюбів і просто жінка без комплексів згадала, що вона ще молода і може запалити. 56-річна Лоліта в купальнику станцювала біля карниза, хоча збиралася просто випрати штори. Показуємо відео танцю Мілявської.

Артистка не перестає привертати увагу публіки. На цей раз вона вирішила наочно показати підписникам, яка вона господиня. На порядку денному було прання штор.

Лолита Милявская
Лоліта Мілявська

Співачка в злитому кольоровому купальнику забралася на стілець, а далі почалося найцікавіше:

«Коли ти бачиш в руках карниз, ти думаєш: я молоденька і могла б ще показати…», — після чого артистка влаштувала провокаційні танці.

Але через пару-трійку рухів Лоліта відмовилася від цієї привабливої ідеї. Зірка з гумором помітила, що в її-то віці штори потрібно прати, а не вдавати з себе спокусницю.

У коментарях прихильники оцінили оригінальний гумор виконавиці і обсипали її компліментами щодо стрункої фігури. Це дійсно заслуговує на повагу, адже після розлучення з Дмитром Івановим, яке героїня статті переживала важко, вона не замкнулася в собі, а почала вдосконалюватися:

  • «Ноги — це просто подарунок від Бога»;
  • «Ви як скульптура в парку»;
  • «Лоліта, ви виняткові»;
  • «Ось це розлучення людині пішло на користь! Просто найкраща»;
  • «Ви така струнка»;
  • «Фігура клас!».

І це тільки частина приємних слів на адресу Мілявської.

Новый образ Лолиты
Новий образ Лоліти

Не залишилися осторонь і зіркові друзі артистки. Так, композитор Ігор Крутой відправив усміхнені смайлики, а кутюр’є Ігор Гуляєв і близький друг Пугачової навіть втратив дар мови.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.