Ніколи не пізно: знаменитості, які народили після 40 років (Орбакайте, Заворотнюк, Кудрявцева та інші)

Кажуть, що народжувати після сорока років запізно. Знаменитості з нашої добірки доводять, що це твердження безпідставне. Деякі навіть кілька разів.

Крістіна Орбакайте

Орбакайте з донькою
Орбакайте з донькою

Відома співачка народила третю дочку Клавдію в 41 рік. На той момент у Христини були вже 2 практично дорослих сина. Зараз Клавдії вже 8 років. Орбакайте визнається, що витрачає дуже багато часу і уваги на єдину дочку.

Світлана Пермякова

Світлана Пермякова з донькою Варею і молодим чоловіком
Світлана Пермякова з донькою Варею і молодим чоловіком

Особисте життя акторки нагадує мильну оперу. Світлана завжди дуже хотіла дітей, але ніяк не могла знайти гідного чоловіка. Майже в 40-річному віці актриса закрутила роман з юнаком, який був удвічі молодший Пермяково і завагітніла. Так з’явилася на світ єдина дочка Світлани Варя.

Лера Кудрявцева

Лера Кудрявцева народила дочку в 46 років
Лера Кудрявцева народила дочку в 46 років

У 2013 році телеведуча, актриса і танцівниця Лера Кудрявцева вийшла заміж за чоловіка, який був всього на пару років старший за її сина від першого шлюбу. Тоді про «нерівний шлюб» гули все ЗМІ, але ніхто не очікував, що через 5 років, коли Кудрявцевій було вже 46 років, вона завагітніє і народить молодому чоловікові дочку.

Анастасія Заворотнюк

Заворотнюк народила в 47 років
Заворотнюк народила в 47 років

Актриса Анастасія Заворотнюк народила свою третю дитину в 47 років. У неї вже були дорослі діти: дочка Анна і син Майкл. Однак це її перша спільна дитина з фігуристом Петром Чернишовим.

Евеліна Бледанс

Евеліна Бледанс народила в 43 "сонячного" хлопчика
Евеліна Бледанс народила в 43 “сонячного” хлопчика

Відома актриса народила сина Сьому, коли їй було 43 роки. Хлопчик народився з діагнозом «Синдром Дауна». Відомо, що Евеліна більше не живе з батьком дитини. Народження «особливої» дитини підштовхнуло актрису до допомоги батькам, які опинилися в такій же ситуації.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.