Таюне залишилася одна: красеня Олега Винника застукали в обнімку з іншого

Відомий український співак Олег Винник, який є справжньою зіркою і підкорювачем жіночих сердець поділився цікавим відео в своєму мікроблозі.

Знаменитий артист тримає в таємниці своє особисте життя і вважає, що його фанатів повинна цікавити тільки його музика. Однак в Мережі є інформація, що улюбленець жінок перебуває у шлюбі вже 20 років і має 15-річного сина. Дружиною Винника є його бек-вокалістка Таюне.

Олег Винник з Таюне
Олег Винник з Таюне

На своїй сторінці в Інстаграм Олег Винник опублікував маленьке відео, де показав, як він танцює з хореографом Оленою Шоптенко, а їхні танці закінчуються ніжними обіймами.

Кадр з Instagram-stories Винника
Кадр з Instagram-stories Винника

Олег Винник стане учасником шоу «Танці з зірками»

Нещодавно стало відомо, що Винник стане учасником головного танцювального шоу країни «Танці з зірками» 2020. “Як там кажуть? Стадіон так стадіон? А я кажу – танці, так танці ” – сказав співак в проморолику і пообіцяв, що скоро побачиться з глядачами на паркеті. Його партнеркою на проекті стала відомий хореограф Олена Шоптенко. Глядачі зможуть побачити шоу вже цієї осені, тому співак уже репетирує і відточує свою танцювальну майстерність.

Схожі статті

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.

Про олів’є і шубу давно забула, бо знайшла смачну заміну: салат з найпростіших продуктів. Зникне за хвилину!

Простий рецепт салату з куркою та картоплею затьмарить класичний олів'є і стане прикрасою святкового столу. А для приготування знадобляться найпростіші продукти.

Ідеальне тісто без опари: для піци, пиріжків і булочок: розкриваю секрет, що любить тісто, яке не черствіє

Домашня випічка дуже різноманітна, майже на кожній кухні готують булочки, пиріжки, піцу, пироги. Все це можна приготувати з одного універсального тіста без опари. Рецепт у нашій статті.