«Нічого не боюся»: Кіркоров перехворів коронавірусом – Алла Пугачова і Максим Галкін наступні

Стало відомо, що Філіп Бедросович Кіркоров тільки що відійшов від світового вірусу, від якого зараз страждає весь світ.

Цю інформацію сам епатажний співак підтвердив редакції “Підйому “. «Я коронавірусів перехворів! У мене все добре! У мене антитіла! Я нічого не боюся! В масці не ходжу! » – емоційно розповів російський співак. Судячи з його слів і настрою, проблем це не створило – він просто прийняв це як неминуче і сумлінно дотримувався всіх поради лікаря.

Філіп Кіркоров не знає де заразився, і не пам’ятає, з ким спілкувався в останні два тижні, тому Галкін і Пугачова під загрозою

Філіп Кіркоров видужав від ковіда
Філіп Кіркоров видужав від ковіда

За словами Філіпа Бедросовича, зараз його стан стабільний і хвороба протікала без ускладнень – практично безсимптомно. Король естради провів в самоізоляції 14 днів. Дітям вдалося уникнути зараження, зараз вони відчувають себе відмінно. Однак через деякий час турботливий тато хоче ще кілька разів здати тест на коронавірус. Це допоможе виявити недугу на ранніх стадіях, якщо діти все ж його підчепили.

Нагадаємо, від коронавируса вже оклигав Ольга Бузова і її коханий Дава, Дмитро Колдун, Аніта Цой і інші. Зараз в небезпеці залишається дочка Анастасії Заворотнюк Анна, у якої тільки недавно діагностували хворобу.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.