Олег Винник вибрав ім’я для їх з Таюне майбутньої дочки: вовчиці ахнуть

Нарешті улюбленець вовчиць відкрив завісу сімейного життя зі своєю бек-вокалісткою і почав ділитися відвертим. На цей раз Олег Винник вибрав ім'я для дочки, яка в майбутньому народиться у них з Таюне.

Незважаючи на те що шанувальниці розчаровані тим фактом, що їх кумир виявився одруженим, подробиці його особистого життя як і раніше їх інтригують.

Натуральний блондин України закохав у себе слухачок з перших же пісень, прикувавши до себе особливу увагу. Сам співак неодноразово зізнавався, що хоче цікавити публіку виключно своєю творчістю, а все інше не має ставати публічним. Ймовірно, факт наявності дружини він засекретив, щоб залучити побільше фанаток.

Олег Винник
Олег Винник

«Багато хто хоче знати про моє особисте життя. А навіщо? Гаразд, добре, всі побачили і сім’ю, і нижню білизну. А далі що?», — заявив Винник.

Звичайно, найбільш наполегливих і шукаючих сенсації журналістів це не зупинило — вони навіть приїжджали у Вербівку, рідне село Олега. Там-то його сусіди і розповіли, що він одружився ще в студентські роки на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко, більш відомій за псевдонімом Таюне.

А під час однієї з прес-конференцій співак розговорився як ніколи. Героя статті запитали про улюблене жіноче ім’я, у відповідь на що він згадав ряд знаменитих хітів (Ніно, Танечка, Наталя-Наталі, після чого здивував зізнанням:

«Якщо Бог подарує мені дівчинку, назву її Жанна», — сказав музикант.

Выступление Винника
Виступ Винника

Відомо, що у пари Олега і Таюне є син Юліан, зараз хлопчикові 15 років, він живе і вчиться в Німеччині. Але якщо раптом зіркові батьки задумаються про сестричку для нього, ми вже знаємо, яким ім’ям її назвуть.

Схожі статті

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.