Тіна Канделакі: «Хіба у нас є право забороняти Пугачовій мати дітей в настільки зрілому віці?»

В одному з інтерв'ю популярна російська ведуча торкнулася теми віку. Канделакі зазначає - кожен сам вирішує в якому віці йому / їй заводити дітей, йти на роботу, відкривати бізнес і так далі.

Тіна виступає за те, що дитину можна завести в будь-який час, незалежно від віку. Аргументує це тим, що за останні роки сучасні можливості покрили практично всі сфери діяльності людини, в тому числі і медицину. Тому якщо зараз можна народити самостійно або вдатися до ЕКО, то не варто дивуватися, якщо через пару років молодим сім’ям запропонувати інкубатор.

Про дітей Алли Пугачової і подумати ніхто не міг. Тим більше в 2013 році

Тіна Канделакі на шоу
Тіна Канделакі на шо

«Ти могла б уявити двадцять років тому, що у Алли Пугачової, яка була і є найулюбленіший образ в країні, народяться діти, коли вона буде в дуже зрілому віці. Сьогодні вона мама двох маленьких дітей. І хіба у нас є право забороняти це їй? » – каже телеведуча і шоу-діва Тіна Канделакі. Вона робить акцент на тому, що в 2013 році, коли Аллі Борисівні було за 60, ніхто й подумати не міг, що у неї можуть з’явитися чарівні близнюки Гаррі і Ліза. Однак це сталося, і зараз не тільки сім’я Примадонни, але і її близькі цьому раді.

Канделакі уточнює, що при плануванні дітей будь-яким способом і в будь-якому віці важлива усвідомленість.

Відзначимо, що Тіні зараз 44 роки, і вона мріє подарувати чоловікові сина чи дочку. Це буде третя дитина телеведучої. Зараз вона одружена з Василем Бровко, йому 38 років.

Схожі статті

Поживний салат, який ніколи не набридне: головна “родзинка” – капуста. Заправляю цікавим соусом без майонезу

Соковита капуста ідеально поєднується з яблуком, солодкою кукурудзою, яйцями та особливою заправкою на основі йогурту. Обов'язково спробуйте!

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.