«Звичайна провінціалка». З непоказної дівчини в зірку українського телебачення – історія Лесі Никитюк

Телеведуча Леся Никитюк зараз одна з найуспішніших в Україні. Однак мало хто знає, через що дівчині довелося пройти, щоб домогтися загального визнання, "попиту " і високих гонорарів.

Як сама Леся зізналася в одному з інтерв’ю, на початку зоряного шляху їй доводилося подавати каву Насті Каменських. Тоді Олеся Іванівна і мріяти не могла, що через пару років стане обличчям найпопулярнішої програми “Орел і решка ” і головним персонажем рейтингових шоу українського “Нового каналу”.

Біографія ведучої “Орла і решки “

Народилася Леся Іванівна Никитюк в 1987 році в провінційному українському містечку Хмельницькому. Батьки – трудяги, які весь свій вільний час віддавали важкій роботі, щоб хоч якось забезпечити доньку. Але незважаючи на зайнятість, Лесі встигали прищеплювати прагнення до мистецтва – мама Лесі співала в хорі і грала на баяні, а бабусю дівчинки вважали найкращою місцевої тамадою.

Тому не дивно, що в підлітковому віці Никитюк заявила – йде підкорювати телевізор.

Леся Іванівна Никитюк на Новому каналі
Леся Іванівна Никитюк на Новому каналі

І це при тому, що у тоді ще нікому невідомої дівчини була купа комплексів, і, як вона вважала, недоліків. Однолітки часто називали дівчинку каланчею, жартуючи над її зовнішнім виглядом. Незабаром дівчина засвітилася в українському «Бігуді шоу», а потім виступила на сцені в рамках проекту «Розсміши коміка».

У 2012 році Леся замінила Жанну Бадоєву в проекті «Орел і Решка». Співведучим блондинки став Андрій Бедняков. Тут теж сміялися над її особливостями, наприклад, над занадто українським акцентом.

Леся за кордоном
Леся за кордоном

Але Леся не здавалася, і їй вдалося взяти штурмом українське телебачення. Сьогодні колишні «недоліки» телеведучої є її візитною карткою. Никитюк ретельно приховує своє особисте життя від преси, однак, зізнається, що як і будь-яка дівчина мріє про весілля і білу сукню. Нещодавно навіть одягала її. Тоді Лесю Іванівну стали сватати до одруженого Сергію Притули.

Схожі статті

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.

Без довгого вимішування та яєць: житній хліб з хрусткою скоринкою і пористою серединкою. Забудьте про батон

Пористий житній хліб дуже просто спекти вдома. На смак ця випічка виходить смачною та оригінальною, а процес приготування принесе одне задоволення.