Михайло Єфремов в інвалідному кріслі після інсульту – відео

Актор Михайло Єфремов, якому днями повинні винести вирок у справі про аварію, пересів з автомобіля на інвалідний візок.

Про це стало відомо з телеграм-каналу “Москва 24 “. Адміністратори опублікувала відеозапис, де одіозний актор пересувається в лікарняній палаті на інвалідному візку. Оцінити самопочуття по ролику неможливо, однак, як заявляє адвокат Ельман Пашаєв, стан його підзахисного в критичному стані, і до в’язниці йому ніяк не можна.

Михайло Єфремов по Боткінській лікарні пересувається на інвалідному візку. Вчора лікарі підтвердили у актора інсульт

Відзначимо, що в одному із судів Москви у вівторок проводили засідання, під час якого підсудний знепритомнів. Його забрали прямо з залу в кареті швидкої допомоги. Однак потім журналісти відкопали інформацію про те, що в базі даних лікарні пацієнта з таким ім’ям і прізвищем немає.

Уже через день з’явилося спростування, де сказано – Михайло в передінсультному стані і відчуває себе погано. Деякі коментатори пишуть – через те, що Єфремов фанат алкоголю, у нього дійсно можуть бути проблеми з серцем і судинами.

Нагадаємо про події, які відбулися 8 червня цього року. Швидше за все, Єфремов сів за кермо в стані сильного алкогольного сп’яніння. Через це він перетнув дві суцільні і зіткнувся з зустрічною машиною. Її водій загинув відразу ж.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.