“Навіщо такі губіщі? “: Успенська без макіяжу після пластики налякала фанатів

Співачка Любов Успенська, яка вже розміняла сьомий десяток, вважається однією з найкрасивіших знаменитостей.

У свої 66 років вона виглядає підтягнуто, свіжо, стильно і привабливо. Це можна побачити по численних знімках в соціальній мережі, які збирають сотні лайків і компліментів від фоловерів. До речі, співачка не приховує, що час від часу вдається до допомоги косметологів і навіть пластичних хірургів. Однак, як відомо, пластика не завжди приносить ті результати, які хотілося б бачити.

Успенська перегнула палицю і занадто себе перекачала: сподівається, що це все скоро пройде

 

У своєму Інстаграм-блозі легендарна співачка вирішила поділитися з фанатами чесної фотографією без макіяжу і укладання. Однак шанувальники розділилися на два табори, і завалили кумира коментарями. Одні вважають, що для свого віку Успенська виглядає блискуче, інші ж обурені – навіщо в 66 років залити себе силіконом і заколоти уколами?

Шанувальники зірки помітили, що на знімках її обличчя виглядає занадто неприродно, нагадує “якусь маску”. Сама Любов Успенська на критику ніяк не відкликана.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.