Легенда “ВІА Гри ” Надя Мейхер похвалилася “новим ” обличчям

Колишня солістка популярної групи "Віа Гра " Надія Мейхер виклала Селфі крупним планом, і під фото розповіла фоловерам про своє ставлення до пластики і глибокого косметологічного втручання.

На фото яскрава брюнетка позує в майці, в якій відмінно проглядається декольте. Укладання з легкої недбалістю додає шарму і сучасності.

 

У підписі до публікації Надія Мейхер розповіла: “Багато з вас знають, що я скептично ставлюся до всякого роду ін’єкцій і до пластичної хірургії … Я ні в якому разі не нав’язую свою позицію. Кожен має право сам вирішувати як обходиться зі своїм обличчям і іншими частинами тіла … Дана інформація опублікована лише для тих, кому важливо зберегти природність особи, залишаючись собою як всередині, так і зовні. в цьому випадку для себе відкрила цікаву методику, якою із задоволенням ділюся з вами. “Також знаменитість опублікувала промокодом на знижку в марафоні “Прокачай особа “. Знаменитість впевнена, тонізуючі вправи допоможуть зберегти молодість, і зробити форму обличчя більш підтягнутою.

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.